opti Over Ons

Voor 22:00 besteld, Morgen Geleverd - Gratis verzending Nederland & België

2 Jaar Garantie op onze producten

Binnen 30 dagen retour - Gratis retourneren

Neem contact op met onze product specialist voor hulp!

Over ons

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 4 gedreven collega's met allemaal een eigen achtergrond. Voor ons is klanttevredenheid erg belangrijk. Wij zijn de goedkoopste aanbieder van de Benelux. We doen dagelijks marktonderzoeken om dit te kunnen bereiken met tegelijkertijd een assortiment van kwaliteits producten. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Wij groeien jaren mee in de markt en zullen kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van endoscopen.

Onze missie

Wij willen ervoor zorgen dat inspecteren voor iedereen toegankelijk word. En ook de gewone consument kan besparen op dure kosten van een inspectie bedrijf

Endoscoopwereld.nl
Bellweg 7-A
2627 AW Delft
Nederland

Kvk: 74967789
Support@endoscoopwereld.nl

Telefonisch bereikbaar 9.00 - 17.00
Op telefoonummer (+31)015 202 4090

Welkom bij Endoscoopwereld.nl, dé specialist in endoscopen voor buizen, leidingen en andere objecten. Wij zijn met trots de aanbieder van ons eigen merk, Webvision, dat hoogwaardige endoscopen omvat die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Bovendien bieden wij onze klanten een garantie van 2 jaar.

Onze endoscopen zijn specifiek ontworpen om u te voorzien van nauwkeurige beelden en video's van lastig bereikbare gebieden. Met verschillende lengtes, diameters en resoluties zijn onze endoscopen geschikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder de inspectie van water- en rioleringsleidingen, auto-onderdelen, airco-installaties, spouwmuren en bouwconstructies.

Bij Endoscoopwereld.nl begrijpen we het belang van betrouwbare apparatuur voor uw werkzaamheden. Om die reden onderwerpen we elk apparaat aan rigoureuze tests voordat het onze fabriek verlaat, om er zeker van te zijn dat het aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet. Bovendien staat onze uitstekende service na verkoop garant voor snelle oplossingen bij eventuele problemen.

Ons streven is om onze klanten voorzien van topkwaliteit producten tegen redelijke prijzen. Tevens hebben we een uitgebreid assortiment accessoires beschikbaar, zodat u volledig uitgerust bent voor uw inspectiewerkzaamheden.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren bij het vinden van de juiste endoscoop voor uw specifieke behoeften.

Kies voor ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid in uw inspectiewerkzaamheden met de endoscopen van ons eigen merk, Webvision.

Waar ben je naar op zoek?